ORSOVAI RENI & A NENE,
THE DREAMCATCHERS


2023. május 13. szombat

kapunyitás: 19:00
koncert: 20:00

Jegyárak:
- kedvezményes elővétel: 2 000 Ft
- normál és helyszíni: 2 500 Ft


"barátság, székesfehérvár, érzelmi hálók. vihar, fakuló fény, megtalálás-elvesztés és kreált álmok" - ez a Nene. ✨

Későre jár című daluk A Dal 2020 top 4 produkciója közé juttatta őket, a dalt azóta is játssza több regionális rádió. bemutatkoztak már többek között az EFOTT-on, és több meghatározó magyar klub mellett az A38 hajón is. Orsovai Reni a Petőfi Zenei Díj 2020-as jelöltje volt, de láthattuk a Sztárban sztárban is felbukkani.

A hazánkban talán kevéssé ismert melancholy popot játszó The Dreamcatchers tavaly jelentette meg első albumát magyar és angol nyelven. Zenéjükben - mely énekközpontú, de nem szövegcentrikus - egyszerre van jelen a líraiság, az elegancia és a szenvedély.
Halmai Réka énekes különleges, senkivel össze nem téveszthető hangszíne és folkos elemeket is tartalmazó énekstílusa védjegyévé vált a zenekarnak, mely az utóbbi időben egyre inkább az elektropop és downtempo irányába mozdult el. Szövegeikben arra törekszenek, hogy az emberi létezés alapélményeit minél elmélyültebben és egyszerűbben meséljék el. Ennek megfelelően koncertjeik célja nem a felületes szórakoztatás, hanem annak a hangulatnak a megteremtése, és a közönség számára átélhetővé tétele, mely feltárja a lélek mélységeit és akadálytalanul engedi előtörni az érzelmeket.